Музика, танци, блясък и неподражаемото чувство за хумор на Стефания

...
Музика, танци, блясък и неподражаемото чувство за хумор на Стефания
Коментари Харесай

Над 2000 души аплодираха „Извънредно специално“ в НДК

Музика, танци, искра и неподражаемото възприятие за комизъм на Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова трансфораха „ Извънредно особено “ в същински театър на сцената в зала 1 на НДК в събота вечерта.

Над 2000 души гледаха събитието, което излезе отвън рамките на определението за зрелище.

Трите актриси демонстрираха на публиката един съвременен и настоящ прочит на обстановката, в която сме всички от две години , обединявайки същинските истории от станалите знакови за тях стендъп комедии „ Извънредно състояние “ и „ Извънредно любовно “. Истории, които ни докарват до нервен смях или пък ни разплакват и ни карат да се замислим. Истории, в които и ние сме взели участие и които прекатурват ъгъла, през който гледаме на себе си.

Зрителите съумяха да надникнат и зад завесата на идното ново зрелище на Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова, чиято премиера следва през 2022 година

Всичко това беше в синхрон с музиката , изпълнявана от Vera Russo, която е певица, DJ и едно от най-актуалните имена в клубния живот сега.

Така, с същински бар, шампанско, диско топки, диджейски пулт и комбиниране , за което могат да завидят професионалните гимнастички, трите актриси сложиха черешката на тортата за годината след извънредно сполучливите летни турнета на „ Извънредно състояние “ и „ Извънредно любовно “. А през новата предстоят още изненади от тях.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР