Музафер Каясан – жител на Истанбул, повече от година е

...
Музафер Каясан – жител на Истанбул, повече от година е
Коментари Харесай

Жител на Истанбул 14 месеца е под карантина, дал 78 положителни теста за коронавирус

Музафер Каясан – гражданин на Истанбул, повече от година е под карантина поради ковид, защото всичките проби, които му се вършат, са с позитивен резултат. Това заяви телевизия „ A Haber “, представена от БГНЕС.

Музафер Каясан е болен от левкемия и се е заразил с ковид през ноември 2020 година Каясан, който е лекуван в болница, е изписан, само че тестванията му по този начин и не дали негативен резултат. 56-годишният мъж, който в границите на 14 месеца си е направил 78 теста, всякога получавал позитивен резултат. Той не може да излезе от карантината, не може да види внуците си и е заставен да живее самичък. Затова се е обърнал за помощ към управляващите, оповестяват турските медии.
Невидимият палач на стопанската система - постковид синдромът
Една от отрицателните последствия на пандемията е непрекъснатият дефицит на работна мощ. Работодателите са все по-затруднени да намерят служ...
Прочети повече
Мъжът споделя, че преди три години му е направена сполучлива трансплантация на костен мозък. „ Когато попитам учените и лекарите, те дават отговор, че имунната ми система е слаба поради левкемията. В продължение на 14 месеца те поддържат живота ми благодарение на медикаментите, които са ми изписали “, споделя Каясан. Пациентът се оплака, че тази обстановка е извънредно сложна както за хората в болничното заведение, по този начин и за него самия и за фамилията му.

Още от АЗИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР