Мутри вън! отпада от името на шестата по големина парламентарна

...
Мутри вън! отпада от името на шестата по големина парламентарна
Коментари Харесай

Без Мутри вън! в НС: Парламентарната група на Манолова ще се казва Изправи се БГ! Ние идваме!

" Мутри вън! " отпада от името на шестата по величина парламентарна група в Народното събрание и нейното име към този момент ще бъде " Изправи се БГ! Ние идваме! ". Това разгласи на брифинг Мая Манолова. По-рано през днешния ден други от водачите в обединението - Николай Хаджигенов и Арман Бабикян от " Отровното трио ", оповестиха, че основават ново Неправителствени организации под името " Ние идваме ".

" Избрахме управление, само че ще бъда ръководител на парламентарната група. Николай Хаджигенов ще бъде заместник-председател. Избрахме и двама секретари, препотвърдихме целите, които бяхме сложили в 45-ия парламент, изпъждане на мутрите от властта, повишение на приходите на българските жители и преизчисляване на пенсиите и поддръжка на бизнеса с фокус дребния бизнес и фамилните предприятия, проверка на досегашната власт, поддръжка на жителите против монополите, схваща и правосъдна промяна ", сподели още Манолова.

Татяна Дончева ще бъде препоръчана за заместник-председател на Народното събрание, добави Манолова.

Ако, новото държавно управление на Слави Трифонов, бъде препоръчано още веднъж ултимативно, Хаджигенов съобщи, че няма да бъде признато още веднъж. " Не изпълняваме нечий разпоредби ", съобщи юрист Хаджигенов. В същото време Мая Манолова съобщи, че към момента не са водени диалози с " ИТН ", само че те ще се организират обществено в Народното събрание. Тя повтори, че " Изправи се. БГ. Ние идваме " няма да желае министерски постове, само че ще упорства по отношение на политиките да има повишение на приходите, преизчисляване на пенсиите, промяна на правосъдната система, поддръжка на бизнеса с фокус дребния бизнес и фамилните предприятия, проверка на досегашната власт, поддръжка на жителите против монополите, сподели още Манолова.

" Изправи се. БГ. Ние идваме " са подготвени и с първите законопроекти, които ще внесем още на следващия ден.

" Ще стартираме със законопроекта за преизчисляване на пенсиите, както сме дали обещание на българските пенсионери ", сподели Манолова.

Очаквайте детайлности.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР