Мускули във фитнеса помпа несебърският наркобос Димитър Желязков-Митьо Очите. За

...
Мускули във фитнеса помпа несебърският наркобос Димитър Желязков-Митьо Очите. За
Коментари Харесай

Митьо Очите помпа мускули, търси си гадже

Мускули във фитнеса помпа несебърският наркобос Димитър Желязков-Митьо Очите. За усилените тренировки в залата Желязков се похвали във фейсбук. Той качи на страницата клипчета от тренировки, които за негативно време събраха десетки лайкове и възторжени мнения за формата на спортиста. Пак във фейсбук Желязков заяви още една значима вест за себе си. В графата за фамилно състояние той се означи като самостоятелен. Статусът му незабавно породи догатки, че усилените тренировки в залата са свързани точно с ситуацията му на мъж със свободно сърце. Клюкарите в родния му Несебър позволяват, че босът си търси гадже, а с клипчетата, на които се фука със забележителната си физика, цели да притегли вниманието на представителки на нежния пол.

Постиженията си с уредите Желязков потвърждава с две клипчета от тренировки, които пуска на страницата си през уикенда. От фрагментите се вижда, че той прецизно извършва натоварена стратегия в залата под зоркото око на инструктор. На фрагментите се вижда, че тренировките с тежките дъмпели и набирането на лоста по никакъв начин не затрудняват Желязков. Той извършва серия от повдигания на железата, без даже да се задъхва. Очевидно е, че Желязков се занимава интензивно със спорт най-малко от няколко месеца, разясняват фитнес инструктори. По думите им сходна форма не може да бъде реализирана за по-малко от половин година усилена работа в залата.

Според осведомени Очите за пръв път стъпил във фитнеса, незабавно откакто лекарите му разрешили физически натоварвания. Те му бяха неразрешени повече от година поради тежките рани, които получи в престрелка с хората на кръвния му зложелател Божидар Кузманов-Божо Кравата. Сблъсъкът стана в Слънчев бряг на 8 юни 2016 година Очите оцеля по знамение при пукотевицата в заведението " 4 You ", в която гардът му Александър Алексиев бе погубен, а различен - ранен. Желязков претърпя три интервенции у нас и в чужбина. Престои му и четвърта, при която би трябвало да бъде изваден патрон, който той носи в едно от ребрата си към този момент две години.

В нощта на престрелката пред болничното заведение се появи 27-годишната Ренета Николова, известна като Кралицата на скрапа. От обкръжението на Желязков тогава разкриха, че босът крепко е вдлъбнат по младата жена. По думите на негови гардове било въпрос на седмици босът да постави годежен пръстен на ръката й. Стрелбата обаче провалила проектите му, а последвалото дълго лекуване най-вероятно е поставило завършек на сърдечната история. Запознати с любовните трепети на Очите напомнят, че точно поради изобилно богатата бизнес дама той прекратил дългогодишното си общуване с Антигона. Желязков се залюбил с красивата гъркиня, откакто брачната половинка му Тянка е убита от бомба, заложена за самия него в колата му преди 17 години. След гибелта на жена си Антигона е наета за бавачка на двете невръстни дъщери на Желязков. Между овдовелия мъж и детегледачката пламва обич и двамата заживяват като семейство, ражда им се и наследник. Клюката в Несебър носи, че Очите и Антигона се разделили месеци преди престрелката в Слънчев бряг и тя отпътувала за родината си със сина им. Тогава, останал самичък, той вдлъбнат по атрактивната Ренета, само че връзката им завършила след престрелката и по този начин Очите още веднъж се оказал самостоятелен.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР