Мусала Софт обяви програмата и лекторите на предстоящото русенско издание

...
Мусала Софт обяви програмата и лекторите на предстоящото русенско издание
Коментари Харесай

Обявиха програмата на MUFFIN Conference Ruse 2018


Мусала Софт разгласи програмата и лекторите на идното русенско издание на своята MUFFIN Conference. Събитието ще се организира на 28.04.2018 година в Русенския университет „ Ангел Кънчев “, зала 2Г.204. Регистрацията е безвъзмездна през уеб страницата на конференцията https://goo.gl/Tq4Qir.

Първата презентация на конференцията, след формалното окриване в 11:15 ч., ще е на тематика „ Първи стъпки в TCM”. Бисер Николов, инженер интеграция и инфраструктура в Mусала Софт ще опише за платформата за отбрана на корпоративни данни, която съставлява корпоративно приложение за ръководство и предпазване на данните.

 Обявиха програмата на MUFFIN Conference Ruse 2018

В 12:40 ч. следва презентацията на Искрен Величков, Аналитик компютърно обезпечаване на качеството в екипа на Мусала Софт, а тематиката е „ Kакво е да си QA – воин или неприятен вестоносец?”. Той ще опише за какво е належащо тестването и какво съставлява обезпечаването на качеството. Искрен ще приказва за това какви познания и умения са нужни и по какъв начин дейно да подобряваме качеството на разработвания софтуерен артикул. Гостите на лекцията му ще схванат по какъв начин да бъдат герои, а не неприятни вестоносци, които единствено намират проблеми.

Третата презентация в програмата на MUFFIN Conference Ruse 2018 ще стартира в 14:10 ч., след плануванаъа обедна отмора. В рамките на един час, Цветелин Павлов, Екипен началник в русенския офис на Мусала Софт ще опише „ Как сътворих Манол “. Той ще показа опита си с чатботовете, Microsoft Bot Framework и LUIS.

Предстоящото ще бъде трето подред издание на софтуерната конференция в Русе, която притегля софтуерни инженери и ИТ експерти, а лектори са специалисти на Мусала Софт в областта на софтуерните нововъведения, трендове, процеси и меки умения. Конференцията включва както лекции, по този начин и потребни и практични препоръки и действителни образци. Според уредниците MUFFIN Conference Ruse добра опция за основаване на професионални контакти.

MUFFIN Conference се организира за първи път през 2012 година като вътрешна софтуерна конференция на Мусала Софт, в границите на която специалисти от компанията споделят опита си от работата с разнообразни технологии в разнородни планове. От 2014 година насам, MUFFIN Conference е отворена за външни гости и досега е събрала над 4500 посетители и над 150 лектори. В последните няколко години MUFFIN Conference излиза оттатък рамките на България към прилежащите Македония и Сърбия.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР