Murder Mystery 2 Продължение филмa с участието на Адам Сандлър

...
Murder Mystery 2 Продължение филмa с участието на Адам Сандлър
Коментари Харесай

Домашно кино: Адам Сандлър и Дженифър Анистън в Murder Mystery 2

Murder Mystery 2 Продължение филмa с присъединяване на Адам Сандлър и Дженифър Анистън от 2019 година, който тогава събра рекордни гледания в Netlfix. Семейната двойка Шпиц се бори да започва частната си детективска организация и е въвлечена в нов любопитен случай - техният другар Махараджа (Адел Ахтар) е похитен на личната му обилна женитба на остров и двамата още веднъж би трябвало да разрешат случая.Премиера, Netflix, 31 март

Murder Mystery 2 Продължение филмa с присъединяване на Адам Сандлър и Дженифър Анистън от 2019 година, който тогава събра рекордни гледания в Netlfix. Семейната двойка Шпиц се бори да започва частната си детективска организация и е въвлечена в нов любопитен случай - техният другар Махараджа (Адел Ахтар) е похитен на личната му обилна женитба на остров и двамата още веднъж би трябвало да разрешат случая.

Премиера, Netflix, 31 март

Безкрайната стихия Наоми Уотс е в основната роля на трагичния филм, основан на същинска история. Тя влиза в облика на Пам - опитна алпинистка, която на път за връх Вашингтон в Ню Хемпшир взема решение да се върне, преди да е стигнала върха, тъй като се задава снежна стихия. Докато слиза назад, тя попада на загубен мъж в неволя и взема решение да го избави.

Премиера, HBOMax Връх Викторио: неистини за злато Нова документална поредност от шест едночасови елементи наблюдава най-голямото откраднато богатство в американската история. През 1937 година Док и Бейб Нос от Ню Мексико се натъкват на хиляди златни кюлчета, бижута и монети, скрити в пещера. Докато се пробват да изкопаят съкровището, трагичен случай запечатва единствения вход към нея. Преди проходът да може да бъде отворен още веднъж, държавното управление на Съединени американски щати анексира земята на фамилията. Повече от 80 години фамилията се бори за достъп до съкровището на стойност 28 милиарда $ и в този момент поредицата дава публичност на случая.
Реклама
Премиера, Discovery, всяка събота, 21:00 ч.


Свързани публикации Домашно кино: новите " Големи очаквания ", Беър Грилс среща Зеленски 24 март 2023, 06:28 Домашно кино: назад в 60-те на предишния век с историята на Бостънския удушвач 18 март 2023, 08:44
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР