Мумии, извънземни, живи мъртви и ласки в казармата с гащи

...
Мумии, извънземни, живи мъртви и ласки в казармата с гащи
Коментари Харесай

Мумии, извънземни и живи мъртви доминираха дебата за спиране на избора на комисия по досиетата

Мумии, извънземни, живи мъртви и милувки в казармата с гащи - към това се завъртя днешният спор в Народното събрание за преустановяване на процедурата за избор на ръководител, заместник-председател, секретар и членове на Комисията по досиетата, съобщи БГНЕС.
Процедурата за избор на нов състав на комисията бе спряна по решение на ГЕРБ, които настояха да има социална полемика за новите попълнения. Това ядоса Славчо Велков от Българска социалистическа партия, който съобщи, че ръководещите лишавали обществото от „ неповторимата опция отпред на комисията да е мумия, създание от различен свят, извънземен. Това е втората деноминация в България “, акцентира, визирайки предлагането на ГЕРБ за началник на комисията Антон Тодоров, който по-рано денем разгласи: " аз съм като мумията, не се храня, не дремя, не съм от този свят и постоянно се връщам. За смут на алените ".
Тодоров от своя страна разгласи, че Българска социалистическа партия нямали възприятие за комизъм, след което размаха от трибуната черно-бяла фотография на тогавашния сътрудник Пеев или днешният Славчо Велков. Тодоров извади документи от досието му, с цел да разгласи, че е изпъден от Държавна сигурност поради неукротимост на нервите и несъблюдение на заповед.
Славчо Велков от своя страна съобщи, че дава 10 000 лв. премия на „ извънземното ” в случай че извади досието му, а не картонче. Обеща и да напусне Народното събрание. Тази комисия ще има възвишен темперамент, разгласи социалистът.
Притеснен съм от партийната кондиция на ГЕРБ – първо неодобряваха водача си Бойко Борисов, а в този момент собствен претендент за Комисията по досиетата, уточни Александър Симов от Българска социалистическа партия. Той разясни, че Цветан Цветанов е споделил, че Антон Тодоров е изключителна персона, аналитик и пунктуалист. „ Какво се случва в този момент? Наистина не разбирам. Не ми е ясно каква е политическата причина за това. Единственото пояснение е, че ГЕРБ към този момент са се разцепили на няколко лъча и всеки прави, каквото си желае “, съобщи Симов.
„ Имаме претендент, който се самообяви за холивудско страшилище, защото мумията, дано да напомним, постоянно я убиват най-после. Тя постоянно се разпада на прахуляк, само че това е холивудско страшилище. Сега приказваме за мумии, министър председателят приказва за късане на месо, започвам да се чудя ГЕРБ партия ли е или е епизод от сериала „ Живите мъртви “, запита от трибуната Симов.
Умрели сте вие като мумии, погледнете на какво наподобявате, отвърна му Антон Тодоров. „ Защо се отхвърлиха от номинацията. Никой не ме е заточил там ", разясни Тодоров. Той прикани Българска социалистическа партия да си уточнят опорните точки с президента като го назова Румен „ Грипен-а “ Радев.
„ Истината е следната. Аз желаех от Борисов и Цветанов да оглавя тази комисия. Да, фантазия ми е “, призна Антон Тодоров.
Тодоров още веднъж напомни агентурното минало на Велков и разгласи: „ това личице – то не е антитерорист. Антитерористите, в случай че заловен, ще го обичат през гащите, в случай че ме схваща какво му споделям. ”
Председателстващият съвещанието Цвета Караянчева взе думата на сътрудника си от ГЕРБ с думите: постанова се да Ви озаптя ”. Последва отговор от страна на Славчо Велков към Антон Тодоров – „ по отношение на заигравките, изтъквам го, през гащите – той е служил в строително отделение – трудовак в Герман. Там без гащи ги прекосяваха, господин Тодоров “, сподели още Велков.

От Българска социалистическа партия желаеха да бъде наложено най-тежко наказване за депутата от ГЕРБ Антон Тодоров, като премахване от днешното и идващото пленарно съвещание, само че Тодоров се размина единствено със забележка от страна на председателстващата Караянчева. /БГНЕС
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР