Мумифицираните останки на семейство бяха намерени на отдалечено място в

...
Мумифицираните останки на семейство бяха намерени на отдалечено място в
Коментари Харесай

Откриха мумифицираните тела на цяло семейство

Мумифицираните остатъци на семейство бяха открити на отдалечено място в гора в Колорадо. Според „ Гардиън ” родственици на жертвите оповестяват, че две сестри и синът на една от тях са се пробвали да живеят надалеч от паниката на града и модерното общество.

Останките бяха разпознати като принадлежащи на сестрите Кристин Ванс (41) и Ребека Ванс (42), както и на 14-годишния наследник на Ребека. Телата са открити покрай палатка на място за пикник в Националната гора Гънисън, на 14,5 км от град Охайо.

Тревала Хара, която е родственик на починалите, сподели пред кореспонденти, че предишното лято фамилията е пътувало до отдалечени места в опит да избяга от цивилизацията, само че са им липсвали умения за оцеляване, написа " Телеграф ".

" Опитахме се да ги спрем ", сподели Хара, " само че те не ни послушаха. Вече бяха създали своя избор. "

Останките са открити от екскурзиант, който първо видял мъртвец покрай палатката, а по-късно разкрил още две тела вътре. В лагера са открити празни тенекии, книги и тоалетна. Семейството е преживявало с консерви. По мъртвите тела може да се съди, че умрелите не са се хранили добре. Следователите чакат резултатите от токсикологичния тест и към момента не могат да дефинират точната причина за гибелта, само че допускат, че фамилията може да е починало от апетит, ниски температури или отравяне с въглероден окис, до момента в който се е опитвало да възпламени огън, с цел да се стопли.

В непосредственост до палатката не са открити транспортни средства или оръжия. Местните управляващи считат, че " атмосферните условия " и изключително суровата зима евентуално са съдействали за гибелта на фамилията. Очевидно фамилията е пристигнало в гората в края на лятото и е умряло през зимата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР