Мумбай, Индия, е градът на най-високо платените чужденци в света,

...
Мумбай, Индия, е градът на най-високо платените чужденци в света,
Коментари Харесай

Къде да емигрирате, ако искате да печелите много пари

Мумбай, Индия, е градът на най-високо платените чужденци в света, съгласно най-новото изследване на HSBC. Чужденците, работещи в най-големия индийски град, заработват междинна годишна заплата от 217 165 $, което е повече от два пъти, в съпоставяне със междинното равнище за света от 99 903 $. Това се равнява на 30 066.47 лв. на месец, написа "Блиц ".

Резултатите от изследването, които се базират на данни от 27 587 чиновници по целия свят, подреждат финансовия център Мумбай преди Сан Франциско, който пък е вторият най-доходоносен град за задгранични чиновници. Чужденците, работещи в Сан Франциско, може да чакат междинна годишна заплата от 207 227 $. Мумбай е един от четирите азиатски града, които попадат в челната десетка на тазгодишната ранглиста. Шанхай, Джакарта и Хонконг се подреждат до щатските и европейските градове, в които заплащането на задграничните чиновници е обичайно високо. Общо в 31 града по света чужденците заработват приблизително по над 100 000 $ годишно, съгласно изследването на HSBC.

От 21 града, които са под междинното равнище, Единбург предлага най-ниското възнаграждение за чужденците. Чуждите жители, които работят в шотландската столица, са оповестили междинни приходи от 56 250 $ годишно. Една позиция пред Единбург е Лисабон с 60 913 $, а преди този момент се подреждат Бирмингам и Барселона, където чужденците получават приблизително 61 950 $ и 65 070 $ годишно, респективно.

На противоположния полюс се намира Цюрих. Градът заема третото място в класацията, след Мумбай и Сан Франциско, с 206 875 $ приблизително възнаграждение. Единственият различен град, където чуждестраните чиновници получават приблизително по над 200 000 $ годишно, е Шанхай.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР