Мултимилионерът Спас Русев е новият собственик на луксозната вила на

...
Мултимилионерът Спас Русев е новият собственик на луксозната вила на
Коментари Харесай

Спас Русев брои €10 млн. за вилата на гръцкия крал

Мултимилионерът Спас Русев е новият притежател на първокласната вила на някогашния крал Константин в Порто Хели. Баровецът е платил над 10 милиона евро за новата си лятна хасиенда. 68-годишният българин Спас Русев е считан за един от най-важните вложители в Югоизточна Европа и президент на Viva Corporate Bulgaria със седалище в София и офиси в Лондон, където обитава непрекъснато със фамилията си, заяви „ Труд”.

Решението на Русев да влага в Порто Хели посредством закупуване имението на някогашния крал Константин в Агиос Емилианос надали е инцидентно, разясняват гръцки медии.



Всъщност години наред Русев поддържа другарски връзки със фамилията на някогашния крал и по-точно с двамата му първородни сина - Павлос и Николао. През септември 2016 година Павлос участва на рождения ден на обичаната брачна половинка на Русев - Дилияна, в известния " Loulou`s " в Лондон. Всички дружно са пътували до Спецес и Хидра досега, в който 68-годишният предприемач не е изявил предпочитание да придобие собствен парцел в Гърция.

За съглашението сред продавача и купувача се приказва, че е поето от огромна счетоводна адвокатска фирма в елитния атински квартал Колонаки, което дава зелена светлина на някогашния крал да пристъпи към продажбата.

Така от известно време първокласната къща с частен плаж, 30-метровия басейн, 12-те спални, фонтаните и плочките, закупени непосредствено от Мароко, смени притежателите си. През уикенда новият притежател пристъпи към първите промени, които желае да направи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР