Мултимилионер, който е напуснал училище с един GCSE, разкри как

...
Мултимилионер, който е напуснал училище с един GCSE, разкри как
Коментари Харесай

Човек, който е напуснал училище само с един GCSE, превръща овърдрафт от £500 в бизнес за 350 милиона £

Мултимилионер, който е напуснал учебно заведение с един GCSE, разкри по какъв начин е трансформирал една елементарна концепция в бизнес империя.

Когато създателят на Myprotein Оливър Куксън за първи път стартира да продава торби с протеини онлайн, той нямаше визия, че дребната му компания един ден ще коства £350 милиона. 45-годишният мъж имаше усложнения в учебно заведение в Стокпорт и напусна образованието на 16-годишна възраст единствено с един GCSE на името си. Оливър, който е от Чидъл Хийт, продължи да стажува по компютърно програмиране, където откри пристрастеността си към технологиите.

Тъй като интернет към момента е в начален стадий, Оливър също се научи по какъв начин да сътвори уеб страница в свободното си време. „ Училището и академичното образование не бяха за мен “, сподели той. „ Това не значи, че е неверно, само че мисля, че хората учат по разнообразни способи. Правех чайове и кафета, само че попаднах измежду специалисти програмисти. Четох по какъв начин да направя уеб страница и се образовах в свободното си време. Мислех си, „ Тук има толкоз доста капацитет. “

Но жи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР