Мултимедийният магнат Charlamagne Tha God твърди, че мрачното гласуване на

...
Мултимедийният магнат Charlamagne Tha God твърди, че мрачното гласуване на
Коментари Харесай

Charlamagne Tha God казва, че „никой не иска да купонясва с Джо Байдън“: Той „никога не е бил добър кандидат... никога“

Мултимедийният магнат Charlamagne Tha God твърди, че мрачното гласоподаване на президента Байдън е заради това по какъв начин той „ в никакъв случай не е бил добър претендент “ и беше определен единствено преди всичко, тъй като „ поредност от нещастни събития “ бяха попречили на някогашния президент Тръмп да бъде избран отново.

В изявление за Fox News Digital съ-водещият на „ Клуб за закуска “ повтори страха си, че завръщането на Тръмп в Белия дом ще докара до „ края на демокрацията “, който той споделя, че е повода, заради която той беше толкоз прям против кандидатурата на Байдън и това, което той споделя, е неприятно обръщение, идващо от него и неговата администрация.

„ Техните известия са гадни. Въпреки че са постигнали някои положителни неща, до момента в който са били в Белия дом, никой не знае това “, сподели Шарламан. „ Видяхте публикацията, в която споделиха, че Барак Обама е отишъл да обядва с Джо Байдън и е запалил огън под а-- за акцията. И, знаете ли, чувате моя OG Джим Клайбърн от Южна Каролина да споделя,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР