Мухъл по стените, паяжини по первазите, занемарени помещения, протекъл покрив

...
Мухъл по стените, паяжини по первазите, занемарени помещения, протекъл покрив
Коментари Харесай

Мухъл, паяжини и лошо отношение в къща за гости

Мухъл по стените, паяжини по первазите, занемарени пространства, протекъл покрив и неприятно отношение. Това получават Димитър Ивано и околните му в къщата за посетители " При бачо Илия " в село Мадара. Групата наема къщата за три дни, с цел да посрещне там новата 2022 година, само че остава неприятно сюрпризирана, споделя bTV.

" Обстановката в къщата се разминаваше фрапантно с това, което беше качено в уеб страниците за разгласи за къщи за посетители. Дървата, които бяха предоставени за отопление в къщата, бяха сурови и мокри и беше много мъчно да се поддържа естествена температура в стаята. За мен къщата е рискова за обитаване. Покривът беше пропаднал, тук-там имаше течове. Електрическото табло е доста остаряло, направено е на дървена основа “, описа той.

Собствениците споделят, че за 10 година в сектора това е първо недоволство към тях. Твърдят, че групата от Добрич целеустремено е търсила проблем.

" Казах им, че къщата е елементарна селска къща. Те споделиха " не търсим разкош, желаеме да си изкараме хубаво “. Казах добре, всеки има право да пристигна да види къщата, преди да я наеме “, съобщи притежателят Латинка Рангелова.

Собствениците настояват, че са отчели взетите от групата пари на обща стойност 1300 лв. и отхвърлят да одобряват претенциите. Димитър и околните му пък са подали тъжба до Комисията за отбрана на потребителите.

" Ако сметнат, че жалбата е основателна, да бъде върната част от сумата или цялата сума, както преценяват “, добави той.

Къща за посетители " При бачо Илия " в село Мадара е записана и със съответните документи от Община Шумен, а притежателите споделят, че не се тормозят от инспекции.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР