MTV Presents Varna Beach се завръща в България и през

...
MTV Presents Varna Beach се завръща в България и през
Коментари Харесай

За втори път в морската столица ще се проведе MTV Presents Varna Beach 


MTV Presents Varna Beach се завръща в България и през 2018 година Успехът на дебютното шоу през 2017 година продължава, откакто община Варна удостовери, че MTV Presents Varna Beach ще се организира във Варна на 12 август 2018г., неделя. MTV Presents Varna Beach е фестивал в разгара на лятото, който съчетава осъществявания онлайн на интернационалните актьори със слънчевите лъчи и топлите пясъци на красивия южен плаж в град Варна. Основните акценти от събитието ще се излъчват по MTV във Англия, както и по целия свят посредством MTV Live от септември 2018 година, когато фестивалният сезон наближава своя край.

Световната звезда Рита Ора е първият хедлайнер с доказано присъединяване във Varna Beach 2018. Рита Ора е интернационална звезда със запаметяващи се шлагери като „Anywhere “, „Body On Me “, „For You “, „Doing It “, „Shine Ya Light “, „Hot Right Now “, „RIP “, „Your Song “ и „Black Widow “. Това е първият път, в който Рита Ора ще пее в България – почитателите могат да чакат обещаващо шоу на международно равнище на плажа във Варна, проведено от MTV.

Всички концерти от турнето на Рита Ора в Европа към този момент са разпродадени. Рита е доста търсена освен на сцената, само че също и на огромния екран, откакто изигра поддържаща роля във филмовата поредност „Петдесет нюанса “. Певицата записа и музиката за „Петдесет нюанса освободени “ в дует с интернационалната звезда Лиам Пейн. Рита е работила взаимно със международни актьори като Avicii, Calvin Harris, DJ Fresh, Wiz Khalifa, Charlie XCX, Sigma, Chris Brown и Iggy Azalea. А последната й зашеметяваща изява е преди няколко дни на фамозния фестивал Coachella в Калифорния.

Билетите за ранна продажба са на цена от единствено 20 ЕВРО и могат да бъдат закупени от страницата www.MTVvarnabeach.com. Старт на продажбата: петък, 27-ми април, 10:00 ч. Робърт Куърк, президент на ROQU Media, показа: „Радваме се, че MTV още веднъж ще бъде на варненския плаж през 2018 година Ако се чудите дали и кой фестивал да посетите тази година, сигурно това е верният избор! Сцената на MTV във Варна е впечатляваща, а атмосферата е постоянно доста специфична. Нямаме самообладание да забележим Рита Ора онлайн, както и другите реализатори, които ще бъдат оповестени скоро. “

Популярните DJ-и от Club MTV, REWIRE & VARSKI също ще се появят на сцената. На дебютното издание на фестивала през 2017г. REWIRE & VARSKI раздрусаха атмосферата и няма никакво подозрение, че и тази година ще взривят празненство настроението на почитателите.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР