Мтел вече се казва А1 България. Точно в 11,30 шефът

...
Мтел вече се казва А1 България. Точно в 11,30 шефът
Коментари Харесай

Край на една епоха! Мтел стана А1

Мтел към този момент се споделя А1 България. Точно в 11,30 шефът на телекома Александър Димитров разгласи промяната на марката. Новото име идва от австрийския притежател на българския оператор.
Основната цел на смяната е като А1 да се вслушаме от ден на ден в мнението на клиентите, сподели Димитров. Ставаме мощна интернационална марка, която ни носи нови стандарти за обслужване, повече познания и опит, добави шефът на телекома.
С смяната на името идват и бонуси за клиентите - 10 000 МВ спомагателен мобилен интернет, безвъзмезден тест на услугите за един месец, опция за противоположна връзка от клиентите, безвъзмезден достъп до всички тв канали през уикендите през юни и други.
А1 България ще пусне и музикална услуга, както и лична кредитна карта дружно с цифров портфейл с опция за заплащане от телефона. Ще се оферират и лични телефони с 36 месеца гаранция.
Димитров даде обещание и възстановяване на обслужването на клиентите и подсигурява, че те ще имат достъп до услугите в 99,9% от времето през годината.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР