Мтел, част от A1 Group, започна да предлага 4G таблета

...
Мтел, част от A1 Group, започна да предлага 4G таблета
Коментари Харесай

Мтел предлага таблета Huawei MediaPad M5


Мтел, част от A1 Group, стартира да предлага 4G таблета Huawei MediaPad M5. Устройството може да бъде закупено от комерсиалната мрежа на телекома за 25,99 лв. на месец или за 529,99 лв. в брой с абонаментен проект Мтел сърф XL.
MediaPad M5 разполага с 10.8-инчов екран с висока 2К резолюция и е съвсем без рамки, следвайки последните трендове при смарт телефоните. Таблетът се отличава с хубав дизайн, който се акцентира от 2.5D екрана и заоблени ъгли, правещи го извънредно комфортен за държане в ръка. Елегантният външният тип се добавя от тънкото железно тяло на модела.


Таблетът е основан за развлечение с мултимедия и предлага извънредно първокласен тон за мобилно устройство. Той е екипиран с цифрово-аналоговият преобразувател Hi-Fi DAC (AK4376) с вграден усилвател за слушалки и поддръжката на Hi-Res аудио. Гаранция за добър тон са четирите сертифицирани от Harman/Kardon представителя, които обезпечават кондензиран и компактен бас, комбиниран с реалистични аудио резултати.
С помощта на режима „ eye comfort” екранът на устройството понижава нездравословната синя светлина, като се настройва автоматизирано към осветеността в околната среда. С технологията ClariVu таблетът обезпечава по-добро качеството при гледане на филм – то се реализира благодарение на интелигентни логаритми за конфигурация на неразбираемите фрагменти.Основната камера на таблета е 13 MP с автофокус и LED мълния, а селфи камерата е 8 MP.


MediaPad M5 употребява на осемядрен процесор Kirin 960s, осигуряващ оптималната продуктивност при игри, филми и даже мултитаскинг, за който спомага наличната 4GB RAM памет. Батерията на модела е литиево-полимерна 7 500 mAh и разполага с технологията Smart Power-Saving за по-продължителна работа. Пълният потенциал на батерията се реализира единствено за 2 часа време за зареждане. Потребителите имат разполагаем 64GB вградена памет за предпазване, която елементарно може да бъде разширена чрез MicroSD карта до 256GB.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР