Мрежата ври и кипи след старта на новия Биг брадър!

...
Мрежата ври и кипи след старта на новия Биг брадър!
Коментари Харесай

Зрители искат „Биг Брадър“ да се забрани със закон

Мрежата ври и кипи след старта на новия " Биг брат "! Зрители желаят референдум за излъчването му, даже цялостната му възбрана със закон. " Шоуто е дъно на дъното! Обида за естествените хора. Да се стартират такива персони е насмешка с усета и интелекта на българина. Това даже не е занимателно - гнусно и упадъчно е ", пишат консуматори на обществените медии и прибавят:

" Ужасно! Отказвам да приема, че тези хора са представители на актуалните българи ". Пиар специалистът и политически анализатор Нидал Алгафари направи коментар на новото издание на Big Brother. Публикуваме думите му без редакторска интервенция: " Приятели, през вчерашния ден изгледах първия епизод на обществения опит по Нова телевизия.

Беше ми забавно и разбрах, че пребивавам в свят, друг от показания от предаването. Срещал съм се с доста индивиди из столицата, огромните градове, дребните обитаеми места и съвсем обезлюдени села. Общувал съм с доста ерудирани и интелигентни хора, с индивиди с разнообразни специалности, пенсионери, безработни, душевен нестабилни, само че като показаните в реалитито не съм виждал, срещал и общувал. Екипът на предаването очевидно се е постарал, и то доста, да извади от най-низкото дъно участниците. Дават за образец на идните генерации, че дамите са единствено обекти на сласт и златотърсачки, а мъжете са накичени в злато банкомати.

Иво Сиромахов написа следното: " Неприятната истина: в къщата на " Биг Брадър " няма да има идиоти, в случай че няма задоволително количество идиоти, които да ги гледат ".

" Като виждам участниците в риалити форматите, имам възприятието, че по-малко изтезание би било да ме гледате мен, още веднъж ", написа в мрежата Ваня Джаферович , против който имаше заплашителен хейт като водещ на " Сървайвър ".

И в този момент той реши да отвърне на удара като захапа тематика номер 1 у нас - " Биг брат ". " Това е Биг Брадър от Али Експрес! Нищо общо със остарелият.

Продуцентите са разнообразни и си проличава какъв брой ниска топка е актуалният сезон. Старият Биг бе високобюджетна продукция. Никакъв рейтинг няма да има този ", предвиждат телевизионните фенове за разочароващия старт на сезона. " Този формат е засегнатост и оскърбление за естествените хора.

Да се стартират такива персони е насмешка с усета и интелекта на българина. Това даже не е занимателно - гнусно и упадъчно е ", реагира консуматор. " Гледайки Биг Брадър, напряко ми иде да се разцелувам. Толкова се гордея с това, което съм и с това, което не съм. Просто следя и споделям усеща. Все едно виждам един различен свят доста надалеч от моя ", написа млада дама. " Гледам Биг Брадър...и аз незнам за какво. Може би, с цел да си затвърдя, че и дъното има дъно.

Още от първите четирима участници си затвъждавам чувството какъв брой тренд е да си лекомислен, вулгарен, пошъл и " секси "... Какви персони, с какъв персонален образец, с какъв фасон на държание, изказ се демонстрират, толерират, приветстват... Пример за опростачването на цяла една нация! Потрес! ", споделя друга.

И за тези човеци ще трошите луди пари? То, че е за нискоинтелигентни това предаване, по този начин е, само че вие го направихте очевидно за ДЕБИЛИ! НЕ съдебна техническа експертиза ПРОДУЦЕНТИ, ВИЕ съдебна техническа експертиза СРАМ, СРАМ, СРАМ! Пожелавам на продуцентите такива дъщери и снахи! Ей по този начин, да им е гот у дома... Падение! По-пошло предаване няма в ефира! Парад на пропаднали персони (меко казано)! Този формат е засегнатост и оскърбление за естествените хора.

Да се стартират такива персони е насмешка с усета и интелекта на българина. Това даже не е занимателно - гнусно и упадъчно е! На мен ми се доповръща, до момента в който гледах участниците! Няма да виждам тази мръсотия! Огромната част от мненията са на отвращение, което е разбираемо и планувано.

Някои даже желаят предаването да се забрани със закон или да се организира референдум. Масово интернет потребителите пишат, че надали ще продължат да го гледат, имали интерес единствено да видят кои хора ще влязат и до такава степен. " За мен сезона завърши ", изрично отсичат мнозина във Facebook страницата на предаването, като приканват прекъсване на предаването, преди нещата да са излезли отвън надзор

Източник: Свободно слово

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР