Мрежата на Kia Hypercharge се увеличава с още една бързо

...
Мрежата на Kia Hypercharge се увеличава с още една бързо
Коментари Харесай

Kia Hypercharge добавя още една 150 kW бърза зарядна станция на магазин Travel Free Кулата, посока Гърция

Мрежата на Kia Hypercharge се усилва с още една бързо зарядна станция. Пътуващите към Гърция ще имат опция да заредят своите електрически автомобили на метри от границата ни с южната съседка. Новата зарядна точка, ситуирана на територията на магазин Travel FREE Кулата, Е79 Магистрала 2868, е с мощ от 150 kW и 2 CCS конектора, което дава опция за зареждане на 2 електрическия автомобил по едно и също време. Локацията е разполагаем непрекъснато, а зареждането се реализира през мобилното приложение https://kia.hypercharge.bg/app-download.

Граничните магазини Travel Free работят по най-високи стандарти и оферират световноизвестни марки в разнообразни категории. Докато зареждат своите транспортни средства на обособените парко места, притежателите на електрически автомобили могат да закупят артикули на преференциални цени, да се възползват от новаторски стратегии като идната актуализирана клубна карта Travel FREE, да се насладят на ъгъл за отдих в комплекса и детска площадка за най-малките гости.

Kia Hypercharge е новаторска платформа за зареждане на електрически транспортни средства. Kia Hypercharge е част от интернационалното обединяване за електрическа подвижност Hubject с повече от 10 милиона консуматори в Европа. В мрежата на Hubject са включени над 1 000 оператора, като техният брой се усилва всяка година и все още клиентите разполагат с достъп до над 400 000 зарядни станции на територията на Стария континент. Всички станции свързани към платформата оферират интелигентни благоприятни условия за дистанционно управление, ръководство на мощността и автоматизирано таксуване.

Kia Hypercharge непрестанно усъвършенства междуградската електромобилност с апаратура на зарядни станции с мощ от 22 до 300 kW на територията на страната. Компанията е формален представител на австрийската марка KEBA и италианския производител на бързо зарядни станции Hypercharger – alpitronic. Към момента общият брой станции в мрежата на Kia Hypercharge e 44.

*Източник: www.kia.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР