Мрежата буквално завря от гневни коментари след грозните сцени снощи

...
Мрежата буквално завря от гневни коментари след грозните сцени снощи
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Зрители беснеят на шеф Манчев и "Черешката на тортата", полудяха заради "кравата с джуките" и "този с нашийника"

Мрежата безусловно завря от гневни мнения след грозните подиуми нощес в " Черешката на тортата ". БЛИЦ напомня, че тази седмица на една мася сядат Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, гримьорът Валентин Кулагин, режисьорът Люси Иларионов, горещият латино танцьор Алфредо Торес и Борислава Стратиева.

На вчерашната вечеря обаче напрежението ескалира след повечко приложимост на алкохол. Нора Недкова и Кулагин съвсем се хванаха за косата, откакто леките закачки загрубяха.

Поведението им бе остро подложено на критика от почитателите на риалитито, които заляха с гневни мнения страницата на " Черешката на тортата " в обществената мрежа. Част от тях желаят началник Манчев да кани по-стойностни хора в шоуто. Ето част от мненията на феновете:

" Т акава селянка не съм виждала в живота си!!! Аз съм в потрес..И тази е с искания и трофеи..!!!! "

" Обичам това предаване, само че тази седмица няма да го виждам. Разочарована съм от просташкото отношение на никому незнайните селяци с искания. "

" Мале... чувам, виждам и не мога да допускам що за гнусни твари са това?!??? "

" Уникална селянка е Нора Недкова ,невъзпитана,ниско умна, грозна баба Яга !!!Простачка!!!! "

" Кравата с Джуките да хваща този до нея за нашийника и да си вървят. .. Манчев, канете почтени хора, които да ти е кеф да гледаш! "

" Откъде ги намерихте тези клоуни? Дори да се забавляваш на техен тил не стават. Продуцентите, свалили сте летвата до в мазето. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР