Мрежата буквално прегря след убийството на обирджията Жоро Плъха. Десетки

...
Мрежата буквално прегря след убийството на обирджията Жоро Плъха. Десетки
Коментари Харесай

Мрежата прегря от коментари след убийството на Плъха в Пловдив: Къде сте бе българи, защо не излезете и не защитите този лекар?

Мрежата безусловно прегря след убийството на обирджията Жоро Плъха. Десетки консуматори зоват лекарят Иван Димитров да бъде предпазен, тъй като е работил в условия на самозащита. Случаят поразително припомня този с иконописеца Йордан Опиц, който бе наказан, откакто умъртви крадеца Марин Янчев.

Тогава по същия метод в негова отбрана се надигнаха десетки и желаеха той да не бъде съден, тъй като е защитавал дома си.

Както Блиц писа, рентгенологът простреля Жоро Плъха, откакто той влезе в дома му в Пловдив да краде. В последвалата битка бандитът извадил нож и пробол Иван Димитров. Хукнал да бяга, лекарят тръгнал след него и го умъртвил.

Според потребителите в интернет този път всички би трябвало да се обединят, с цел да защитят лекаря, работил в изискванията на самозащита.

Ето част от мненията под изявления в БЛИЦ по случая, някои от които са извънредно прочувствени:

- Сега къде сте бе българи, за какво не излезете и не отбраните този доктор, който ви оказва помощ на вас на децата ви, на родителите ви? Питам ви, олигофрени такива, къде е гласът ви, в този момент ще видите плача от Столипиново, ще ви се стовари върху вас, тъй като си седите на топличко и ви дреме, че тоя мангал е бил там, само че на следващия ден вие сте пострадали, позор огромен позор за пловдивчани!

- Пловдивчани, в случай че през днешния ден не изкарате доктора от ареста, Столипиново, хептен ще ви се качи на главите... Съдии, в случай че сте българи, свършете си работата и освободете индивида. Изродът е влязал в дома му. Държавници, покажете на 3-ти март, че обичате България и защитете българина от м...лската чума. Полицаи, вие също сте хора и би трябвало да започнете да мислите като такива.

- Сега е времето, когато целият Пловдив е задължен да окупира полицейското ръководство с искане неотложно освобождение на доктора. Не може един апаш да влезе в дома ти и да го оставиш жив. Хайде пловдивчани, покаженте на България, че сте българи!

- Орден Стара планина е неуместно, само че някаква премия за гражданска заслуга би трябвало - лекарят е отървал обществото от рисков вид веднъж вечно, а не да споделят от полицията, че им е прочут с закононарушенията си. " Правозащитници " ще излаят и ще се задействат. В Съединени американски щати законът е - щом някой ти влезе нощем в жилището, имаш право да го убиеш, което се счита във всеки подобен случай за самоотбрана.

- Да защитим доктора от псевдоправосъдието,което пази и оправдава нападателите, а не жертвите!Докторът се е посочил мъж на място, защитавал е фамилията и себе си, а и собствеността си от мръсния ром! Какво - да се беше оставил да го убият, да изнасилят жена му и да му ограбят дома ли?! После малките екрани и преса щяха да се лигавят месеци наред с тематиката, вместо да издигнат въпроса хората да имат право да се пазят даже и с оръжие,като в тази ситуация! Организирайте се всички във Facebook и да защитим доктора от наказателно гонене. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР