Мрачният“ Доналд Тръмп вече не се радва на светлината на

...
Мрачният“ Доналд Тръмп вече не се радва на светлината на
Коментари Харесай

„Мрачният“ Доналд Тръмп „вече не се радва на светлината на прожекторите след „предизвикателното“ свидетелство на Сторми Даниелс

„ Мрачният “ Доналд Тръмп „ към този момент не се радва на светлината на прожекторите след „ предизвикателното “ удостоверение на Сторми Даниелс, съгласно специалист по езика на тялото.

Тази седмица Тръмп седна в съда, до момента в който актрисата от филми за възрастни Сторми Даниелс даде показания против някогашния президент Доналд Тръмп, като сподели, че хотелската й среща с него е като нещо от нейните нецензурен филми. Докато беше нападателно подложен на пресечен разпит от юриста на Тръмп, Сюзън Нечелес, Даниелс направи неуместни изказвания за някогашния президент в спалнята.

Когато беше запитана за същинските й планове с даването на показания, Даниелс твърди, че сношението във филмите й за възрастни е „ значително действително “ и твърди, че „ сексът “ с Тръмп се усеща съвсем по същия метод. Сега специалист по езика на тялото твърди, че държанието на Тръмп наподобява се трансформира, защото свидетелските показания в съда стават надълбоко персонални.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Сторми Даниелс твърди, че непристойното свиждане с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР