Мозъкът на сините Приключенци в Игри на волята - Валентин

...
Мозъкът на сините Приключенци в Игри на волята - Валентин
Коментари Харесай

Валентин намери любовта в Игри на волята

" Мозъкът " на сините Приключенци в " Игри на волята " - Валентин Мичев направи сантиментално самопризнание в дните, откакто отстраняването му от шоуто бе излъчено в ефир.

Участникът, чиято адресна регистрация е в Лондон, театралничи до друга отпаднала към този момент дама от формата и й се изясни в обич.

Става дума за Елия Мицова, която първа се раздели с " Игри на волята ". По подигравка на ориста, тя беше в другото племе - това на Бойците. Това обаче очевидно не е попречило на искрите сред нея и Вальо да прехвърчат.

" Не завоювах игрите, само че завоювах теб ", написа малко и ясно Мичев под фотографията си с Елия.

Феновете им от шоуто пък ги затрупват с благопожелания за благополучен взаимен живот. " Прекрасна двойка. Бъдете доста щастливи " и " Прекрасни сте. Най-готинините " гласят някои от мненията на феновете.
свързани новини11089на 10.11.2021
Междувременно двамата не престават да поддържат връзка и с други участници от третия сезон на " Игри на волята ". Сред тях са съотборниците и съидейници на Вальо от Приключенците - Туджаров и Семира, с които единствено преди ден двойката изкачи Черни връх, написа " Монитор ".

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР