Моята прогноза преди време, че Пригожин ще бъде убит или

...
Моята прогноза преди време, че Пригожин ще бъде убит или
Коментари Харесай

Христо Грозев: С убийството на Пригожин Путин изпрати послание - смърт очаква всеки, който тръгне срещу него

Моята прогноза преди време, че Пригожин ще бъде погубен или ще има нов пуч против Кремъл е на база на информацията, която получаваме и проучваме. Путин назова Пригожин изменник, още първите минути след пуча. Няма в историята случай, когато някой е тръгнал против Путин, по-късно да остане жив и ненаказан. Това разгласи по Нова ТВ проверяващият публицист Христо Грозев. Според него Пригожин е желал да има вяра, че си е решил казуса с Кремъл като се отдръпна от войната в Украйна и се скрие в Африка.
Той не се отхвърли от наличието си в Африка и това форсира ликвидирането му. Амбициите на генералите към Путин са да поемат и териториите отвън Русия, където са огромните пари, добави Грозев.

Според него в този момент от съветските пропагандни канали ще излизат доста версии за нещастието с командния състав на „ Вагнер “. Но през днешния ден ще стане ясно, какво тъкмо е свалило самолета. Съобщава се за два гърмежа, преди да падне самолетът, провокирани от ракети. Другата версия е, че гърмежът е бил подложен вътре в машината. Днес може да се стартира и версия, че украинците са го свалили. С това ликвидиране Путин изпрати обръщение, че това чака всеки, който тръгне против него. Целта беше всички да схванат, че той го е направил. Но забавното, което би трябвало да следим е, по какъв начин ще работят хората правилни на Пригожин, които са част от „ Вагнер “. Дали ще подхващат втори пуч. С това ликвидиране Путин не си подсигурява успокоение. Във военните среди на Русия има лица, които могат да създадат един по-качествен прелом против Путин, предвижда журналистът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР