Моята парламентарна група се оказа маша на ГЕРБ и срути

...
Моята парламентарна група се оказа маша на ГЕРБ и срути
Коментари Харесай

Николай Радулов: ИТН е маша на ГЕРБ и срути правителството

Моята парламентарна група се оказа маша на ГЕРБ и срути държавно управление. Случи се противоположното на това, за което бяхме на площадите, за което бяха определени депутатите. Вместо ГЕРБ, изчегъртаха „ Продължаваме промяната”. Това съобщи Николай Радулов, в този момент самостоятелен народен представител, пред Българска национална телевизия.

Ние нямаме условия, от позиция на основаването на едно бъдещо държавно управление ние сме доста гъвкави.

Имаме няколко съществени условия – битка с корупцията, усилване на структурите за националната сигурност, цялостни промени в Министерство на вътрешните работи и енергийна самостоятелност, посочи Радулов по отношение на изискванията за поддръжка на държавно управление с третия мандат.

Не желаем да взимаме постове, просто желаеме, в случай че имаме държавно управление, то да прави тези неща, за които бяхме определени, добави Радулов.

Тази седмица в пленарна зала ще бъдат гласувани процедурните правила за избор на началник на КПКОНПИ, в тази връзка Радулов разяснява и измененията в антикорупционното законодателство.

По създание беше препъни камък много време.

Това беше една от аргументите, че се отделиха от обединението. Там има едно изключително мнение, което ще си проличи сред първо и второ четене.

Всъщност, учреденият препъни камък е методът на взимане на решения за следствието на знакови персони. Има Такъв Народ желаят това да става с консенсус, а не да се взема решение с гласоподаване и болшинство, съобщи той.

Комисията би трябвало да има началник, той да носи отговорността, безапелационен е Радулов.

Аз съм много скептичен за опцията да има държавно управление. Бих приел държавно управление с поддръжката на Има Такъв Народ, само че без техни министри, заключи Радулов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР