Моята голяма гръцка сватба вероятно е най-популярният филм, който ни

...
Моята голяма гръцка сватба вероятно е най-популярният филм, който ни
Коментари Харесай

Моята голяма гръцка сватба се завръща за трети път

" Моята огромна гръцка женитба " евентуално е най-популярният филм, който ни демонстрира гръцките нрави и просвета. Освен това е и сантименталната комедия с най-голяма облага за всички времена - 368 милиона за една година.

Едно огромно завръщане в продължението на " Сексът и градът "

Феновете го чакаха

Беше неизбежно да забележим " Моята огромна гръцка женитба 2 ", а не щеш ли се задава и трета част, в която още веднъж ще се срещнем със фамилията на Тула Портокалос и Йън Милър. Ролите се извършват от Ниа Вардалос и Джон Корбет, а триумфът на историята дължима на Вардалос.

Първият филм от 2002 година по неин сюжет и е основан на моноспектакъла й със същото име, като й печели номинация за Оскар за най-хубав сюжет. Сега Вардалос се завръща за трети път в ролята на Тула, като още веднъж е сценарист, както и режисьор.

Историята следва гибелта на татко й (Майкъл Константин, който умря през 2021 г.) и последното му предпочитание семейство Портокалос да се завърне в Гърция, с цел да посети родното му село и да намери всички негови родственици.

" Моята огромна гръцка женитба 3 " е снимана в Атина и на остров Корфу, а както и първите два кино лентата, продуценти са Том Ханкс и брачната половинка му Рита Уилсън. Премиерата се чака на 8 септември, пишат Variety.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР