Моят пример е моята майка, каза тя в първия си

...
Моят пример е моята майка, каза тя в първия си
Коментари Харесай

Преслава иска дъщеря й да пее

Моят образец е моята майка, сподели тя в първия си роман за майчинството

 Преслава и Павел оповестиха връзката си предходната есен. Преслава и Павел оповестиха връзката си предходната есен.
Попфолк дивата Преслава за първи път описа повече за майчинството и фантазиите, които има за щерка си. Певицата, която стана майка за първи път в средата на септември показа, че желае дребната Паола да наследи гения й и да бъде доста музикална. С тази вяра певицата непрекъснато й пее и пуска музика.

„ Силно се надявам да бъде музикална, не за друго, а за мое задоволство. Все си мисля, че който пее – зло не мисли. Иска ми се Паола да е положително дете. ”, показа звездата.

„ Невероятно е чувството да бъдеш майка. Все още не мога да го опиша с думи. Като млада майка мога да кажа, че човек става по-ангажиран, по-отговорен. По някакъв метод към този момент света ми минава през очите на моето малко момиченце Паола. Аз от тук нататък стартирам да си представям каквото и да върша в този живот, по какъв начин тя ще гледа на нещата. Дали аз ще й се одобрявам, дали ще се гордее с мен. Имам чувството, че стартирам на нея да й се потвърждавам. Моят образец за майка е моята майка ”, описа още Преслава.

Тя се похвали, че Паола е доста гледана и от татко си. Той доста се грижи за нея и нека да продължава да ми оказва помощ толкоз, пожела си певицата.

Двамата с предприемача оповестиха връзката си при започване на предходната есен и описаха, че любовта им пламнала бързо, даже заживели дружно от първия ден.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР