Моят апел към колегите е да спрат да се обиждат,

...
Моят апел към колегите е да спрат да се обиждат,
Коментари Харесай

Бойко Борисов след боя: Думата парламент значи да се говори, не да се блокираме


" Моят зов към сътрудниците е да спрат да се наскърбяват, да се дърпат, да си вършат номера, с цел да си довършим тези толкоз значими за хората дейности. Затова сме пратени тук. Самата дума парламент значи да се приказва, не да се блокира говоренето. Тук е мястото да се надговарят политици и те би трябвало да имат достъп до микрофона ".

Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява багра в пленарната зала по-рано през днешния ден сред депутатите на " Възраждане " и Движение за права и свободи. До там се стигна откакто депутатите на Костадинов се пробваха още веднъж на спрат съвещанието и най-после се сбиха с сътрудниците си от Движение за права и свободи.

Въпреки това от ГЕРБ-СДС откриха малка врата - депутатите се изричат от място. И по този начин работата им потегли даже по-бързо от нормално. Депутатите одобриха и прекъсване на таксата от 20 лева на мегаватчас за транспорт на съветски газ през страната, която накара Унгария да заплаши, че няма да ни пусне в Шенген.

" Когато вдигнеш юмруците и тръгнеш към постоянно определено държавно управление и партии, резултатът ето го тук в залата. Българинът доста добре е споделил, че който сее ветрове, най-после жъне стихии. Нито едно безусловно вярно деяние за пренасяне, поправяне на паметника беше направено като хората и изобилстваше с нелепост, най-меката дума употребявам. Днес ответната реакция в Народното събрание е също толкоз несъответстваща и обидна за самия парламент ", разяснява Борисов.

" Падането на таксата в двата закона, двадесетте лв., е чаканият сигнал. Сега ще приказвам с сътрудниците от Австрия и Унгария да спрем по тази тематика за Шенген. Ще го гласуваме и на второ четене, тъй като това е извънредно значимо за България ", разяснява някогашният министър председател.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР