Моят апел към депутатите през следващите два месеца е да

...
Моят апел към депутатите през следващите два месеца е да
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Моят апел към депутатите през следващите два месеца е да свършат смислена работа за държавата

Моят зов към депутатите през идващите два месеца е да свършат смислена работа за страната. Дълбоко се тормозя от всичко, което виждам. Това сподели в изявление за предаването „ 120 минути " Росен Плевнелиев, президент на България в интервала 2012-2017 година, във връзка новите правила за назначение на длъжностен кабинет.

Според него като цяло измененията в главния закон са потребни. Добре е, че има ограничавания в избора на длъжностен министър председател, само че изборът е доста стеснен.

Плевнелиев призна, че се тормози от почналата към този момент предизборна акция.

„ Едните нищо ново не са научили, другите - май също. То не са странни арести, липсва обикновено пояснение какво се случва в страната. Ври и кипи дотам, че секретарят на Министерство на вътрешните работи изяснява по какъв начин основният прокурор го натиска. Това не може да остава под масата, за това би трябвало да се приказва и това не може да бъде предизборно по никакъв метод ", разяснява президентът.

Скандалите от последните седмици се отразяват върху имиджа на страната, съобщи Плевнелиев. Задачата на идващото постоянно държавно управление ще е доста комплицирана, счита той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР