Movie Music Night e парти, което в един безкраен специално

...
Movie Music Night e парти, което в един безкраен специално
Коментари Харесай

Препоръчваме ви: Да потанцуваме на любимите си песни от филми

Movie Music Night e празненство, което в един безконечен особено селектиран плейлист ви кара да пеете и танцувате на фона на емблематични части от обичаните ви филми.

Днес - на съдбовната дата петък 13-ти, в клуб " Терминал 1 " сетлистът, нормално достигащ до над десетчасов музикален маратон, ще бъде стихотворец от тайфа онлайн.

С предизвикването се заемат Милица Гладнишка И Михаил Йосифов секстет. Самата Милица е ширко известна с актьорската си кариера, озвучаването на анимационни филми и голям брой пъстри концертни събития и музикални представления.

Формацията ще извърши два сета на сцената на " Терминал 1 ", първият от които започва в среднощ, а песни от класики като " Маската ", " Индиана Джоунс ", " Мъпет шоу ", " Флинтстоун ", " Сексът и градът ", " Амадеус " и доста други ще бъдат част от близо двадесетте готови в тяхната стратегия.

Преобазяването на обичани кино герои посредством маски, грим и костюми е част от страстта на вечерта и съставлява целесъобразен дрес-код, който също така ще ви даде правото на свободен и безвъзмезден достъп в петъчната вечер в " Терминал 1 ".

Партито започва в 22:00 часа с диджей сет, още веднъж напълно формиран от музика, включена под разнообразни форми в игрални и анимационни филми и сериали, в това число без да се пропущат паметни български продукции.

Входът възлиза на символичната сума от 5 лева, а всеки, постарал се да се маскира, е добре пристигнал при вход свободен. DRESS code: Legendary movie characters

Ако не сте на празненство вълна, ето няколко оферти за забавни културни събития за през днешния ден:

Кино

" Лувърът в Абу Даби - последният шедьовър на Жан Нувел " в кино " Люмиер " от 18:00 часа

Този документален филм споделя за архитектурното и културно премеждие, което е построяването на Лувъра в Абу Даби.Ще надникнем в процеса на основаване на международния музей, стартират от архитекта Жан Нувел.

Зрителите ще научат по какъв начин тази архитектурна идея, която си играе с отношението сред интериора и екстериора във постоянно меняща се светлина, свързва традицията и модерността и хвърля мост сред културите. На кръстопътя сред Запада и Близкия изток този филм разкрива също и просветителните и културни провокации при основаването на Лувъра в Абу Даби.

Театър

" Идеалният мъж " от Оскар Уайлд в Народен спектакъл " Иван Вазов " от 19:00 часа 

Във превъзходната си комедия „ Идеалният мъж ” Оскар Уайлд заплита комплицирана конспирация от изнудване, блестящо настояще и мрачно минало, другарство и обич, честност и изменничество, с цел да потвърди, че истината рядко е чиста и в никакъв случай елементарна.

Всички в британското висше общество са уверени, че сър Робър Чилтърн е пример за честност, идеалният брачен партньор и идеалният мъж. Но събитията изпречват на пътя му красивата мисис Чийвли, която по най-очарователен метод желае от него да извърши много неочарователни неща. „ Идеалният мъж показва всичко това и още доста занимателни интриги и комични обстановки с ослепителен комизъм и доста проницание.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР