моционални разкрития и вълнуващи изненади очакват героите във финалния епизод

...
моционални разкрития и вълнуващи изненади очакват героите във финалния епизод
Коментари Харесай

Голяма изненада на финала на “All Inclusive”

моционални разкрития и вълнуващи изненади чакат героите във финалния епизод на „ All Inclusive “ този петък. Денят на развода на Хаджикосеви чука на вратата, само че Емил не е в положение да тръгне за съда, а темпераментната Елица е твърдо решена да постави точка на брака си, трансформирал се в мъка. Вики е доста смутена, а Сашко желае да й помогне непременно и готви нов проект. Дали ще успее, кои са тайните козове на враждуващите страни и какъв поврат ги чака в правосъдната зала?

Битката за превъзходство в хотела на Хаджикосеви незабелязано въвлече в цялата война и другите две фамилии. Те се разделиха на женски лагер (в поддръжка на Елица) и мъжки – в помощ на Емил. Неминуемо напрежението и споровете се придвижиха в връзките сред Чобанови и Сиромашки и даже ги наведоха на мисли за разлъка. Изненадващо Христо и Елена желаеха бракоразвод от половинките си, само че какво ще се случи от тук нататък и каква е ориста на фамилиите?

Христо разкрива, че щерка му е станала жертва в схемата на Златка. Надя е предала амфората тъкмо в нейните ръце, приемайки я за част от групата на археолозите. Вбесен, той осъзнава, че освен е пропуснал персоналния си късмет за замогване, а античната светиня въобще не е минала в ръцете на страната, както настояваше Надето. Има ли метод Христо да промени стореното, преди да е станало късно или обстановката ще се преобърне по най-неочаквания метод?

Сред многото безредици Надя ще разбере какъв брой коства любовта й с Мартин, Евдокия ще научи още един урок по амнистия, а всички дружно ще изживеят най-изненадващото събитие, което ще ги свари неподготвени и ще промени живота им. Какво тъкмо чака героите във финалния епизод от втория сезон на “All Inclusive”, ще стане ясно този петък от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация може да откриете в , както и във на сериала.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР