Моторист издирва непозната жена, която е държала ръката му в

...
Моторист издирва непозната жена, която е държала ръката му в
Коментари Харесай

Мистериозна жена на СНИМКА от кърваво меле в София взриви мрежата!

Моторист търси непозната жена, която е държала ръката му в извънредно тежък миг.

Вчера той е претърпял тежко пътнотранспортно произшествие в столицата. Мотористът е бил ударен от джип на кръстовището на булевардите „ България” и „ Гоце Делчев”.

„ Имам молба. На фотографията има жена в бежово, която от самото начало беше с мен и ме държеше за ръка. Може би едната котва към действителността, която имах. Ако може да споделите поста, с цел да я намеря, заслужава големи благодарности”, написа мъжът.

Имам молба. На фотографията има жена в бежово която от самото начало беше с мен и ме държеше за ръка. Може би едната котва...
Публикувахте от в Постът му се популяризира като вирус в другите фейсбук групи.

"Радвам се, че сте добре. Ние минахме от там тъкмо когато ви качваха в колата за спешна помощ и се помолихме да не е станала огромна пакост! ", "Вие сте добър човек. Самият факт, че я търсите го потвърждава. A положителните някой от горе ги пази. Пожелавам Ви да я намерите, тъй като хора като нея също не се срещат всеки ден. А от тук нататък леко и безаварийно! ", "Дано я намерите. И курбан би трябвало... ", "Питайте в полицията най евентуално е дала данни щом е била до Вас триумф и хубави празници ", са единствено част от мненията, които се появиха под поста му.







Според очевидка на произшествието, дамата е доктор във ВМА и се споделя Ивелина.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР