Мотивите за оставката ми са от девет кладенеца вода, а

...
Мотивите за оставката ми са от девет кладенеца вода, а
Коментари Харесай

Караянчева: Мотивите за оставката ми са от девет кладенеца вода

Мотивите за оставката ми са от девет кладенеца вода, а доверието на кърджалийци ще го измерим на изборите след 6 месеца.

Това сподели ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева от парламентарната естрада по време на дебата за оставката й, съобщи организация

"Има такива обединения, които оцеляват на инат на политическата логичност. Оцеляват като подценяват ползите на симпатизантите си. Оцеляват, тъй като са крепко сплотени от интереса на елитите си.


Вечни другарства, подбудени от безконечни ползи. От време на време тези обединения излизат на ярко, с цел да ревизират забравени ли са към този момент заменките от времето на Тройната коалиция или мъчителните месеци на Орешарски.

Обосновават едно и също искане по един и същи метод. Едните на парламентарната естрада, другите на трибунката ", стартира своето изявление Караянчева.

По думите й сякаш всеки е самичък за себе си, а все са дружно. "Благодаря на обединението Българска социалистическа партия - Движение за права и свободи, че ми дават опция да се защитя ", съобщи още Караянчева.


"Не съм безгрешна и в никакъв случай не съм твърдяла това. Намеква се, надали не, че с цел да познаваш изборния регион и неговите проблеми е нещо неприятно.

Г-жа Нинова още не може да не помни срама, когато спуснатият от нея господин Симов не съумя да отговори на обикновеният въпрос какъв брой са общините в област Кърджали ", сподели още Караянчева.

"Защо преди изборите партиите редят листите си по райони и питат своите последователи за номинациите? ГЕРБ пита своите последователи, не всички го вършат ", разяснява още Караянчева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР