Мотивите - подмладяване на общинското ръководство с оглед на местните

...
Мотивите - подмладяване на общинското ръководство с оглед на местните
Коментари Харесай

Председателят на БСП-Стара Загора подаде оставка

Мотивите - подмладяване на общинското управление предвид на локалните избори
Председателят на старозагорската организация на БСП Валентина Бонева е подала оставка на извършеното нощес съвещание на Общинския съвет на партията. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия в Стара Загора.
„ Време е управлението на организацията ни да се поеме от по-младите ни другари - хора в дейна възраст, със своя професионална биография и публичен престиж. Убедена съм, че старозагорската организация на Българска социалистическа партия има много достойни персони, които могат и ще се оправят с отговорността да бъдат неин началник “, е споделила пред съпартийците си Бонева. 
„ Основният ни акцент е подготовката на локалните избори през 2023 година Готвейки се за този избор е значимо новият водач и екипът му да имат свободата да разпрострат концепциите и вижданията си за присъединяване на Българска социалистическа партия в локалната власт. От своя страна не преставам да работя в организацията и в случай че мога да съм потребна с опита си – ще го върша във всеки един миг “, е декларирала Бонева.

Изборът на нов ръководител ще се организира на съвещание на общинската конференция на 21 май т.г. Преди това ще се проведат събрания на главните партийни организации за издигане на оферти за ръководител.

Пред Радио Стара Загора Бонева отхвърли да има спор в локалната организация, както и че няма да взе участие в новите политически планове, включително и в партията на някогашния длъжностен министър председател Стефан Янев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР