Мотивирам всички учители, лекари да се ваксинират, както и всички

...
Мотивирам всички учители, лекари да се ваксинират, както и всички
Коментари Харесай

Проф. Костов: Мотивирам всички, които работят с хора, да се ваксинират |

Мотивирам всички учители, лекари да се имунизират, както и всички служащи в публичната сфера - в хранителни магазини, водачи, в общините, в регионалната администрация, тези, които работят с хора, кореспонденти, репортери ", каза пулмологът проф. Коста Костов, който отговори на въпроси на жители в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция по тематиката за имунизирането. 

Той изясни, че след шестия месец успеваемостта на имунизациите понижава, като спадът при векторните ваксини е фрапантен.

Третата доза би трябвало да бъде с РНК ваксина, уточни той и моли имунизираните да не гледат антителата си преди да решат дали да си я сложат.

Антителата не са добър източник на информация, по тази причина, когато се имунизирах с трета доза, аз не си изследвах антителата. Не разчитайте на равнището на вашите антитела, а на времето от имунизацията и от преболедуването, потвърдено с PCR тест, уточни проф. Костов.

Проф. Костов моли хората да си сложат и противогрипни ваксини и изясни, че интервалът сред слагането на имунизацията против ковид и противогрипната ваксина би трябвало да бъде най-малко две седмици.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР