Мотивацията и високата летва, която си поставихме с резултатите, които

...
Мотивацията и високата летва, която си поставихме с резултатите, които
Коментари Харесай

Васил Петров: Момчетата искат трите точки във всеки мач. Целта е още далеч, има много мачове

" Мотивацията и високата летва, която си поставихме с резултатите, които постигнахме, помогнаха през днешния ден. Момчетата малко и след успеха с Етър летят, доста са мобилизирани и желаят трите точки от всеки мач. Това доста ни оказа помощ, влизат на 100 % във всеки мач. Играем атрактивно и бързо, това ни оказа помощ ", стартира Петров в ефира на " Диема ".

" Не чакахме този ранен гол. Хубавото е, че го върнахме бързо. Получи се атрактивен дуел, офанзива за офанзива. Не трябваше да сме толкоз припряни, а да задържим малко топката. На полувремето го коригирахме. Радвам се, че стигнахме до втори гол, с който спечелихме мача. Няма по какъв начин да не съм удовлетворен, че по този метод затваряме дуелите. Както беше и против Етър. Играем търпеливо и механически вярно ", сподели още наставникът.

" Има още доста мачове. Целта на този стадий е надалеч. Радвам се, че резултатите ги има, уповавам се да не престават. Бихме любимците Етър и Хебър. Тук в Созопол се играе доста мъчно, много време никой не се е поздравявал с трите точки. Както домакините имат проблеми, по този начин и ние имаме такива със състава ", разяснява младият Петров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР