Мотивът е ясен от самото начало. За мен най-вероятно се

...
Мотивът е ясен от самото начало. За мен най-вероятно се
Коментари Харесай

Криминалист за убийството на Витоша: Има нещо странно - две жени да сломят съпротивата на един мъж

Мотивът е явен през цялото време. За мен най-вероятно се касае за случаен случай, непланирано ликвидиране. Нещо е зародило сред тях точно в довечера, което е било плод на основани взаимоотношения много време преди този момент.(...)Има нещо необичайно - две дами да съумеят да пречупят съпротивата на един мъж.

Така разяснява по Българска национална телевизия криминалистът Ботьо Ботев убийството в Драгалевци.

По думите му опитът за палене на колата демонстрира, че е действано в суматоха - друга логичност няма. Според криминалиста има неща, които не могат да се скрият и в хода на работата се откриват - като взаимоотношения, да вземем за пример, съобщи Ботев.

Бившият народен представител от " Продължаваме промяната " Велико Минков счита, че е биологичен татко на 4-месечното бебе на Габриела Славова, която е под домакински арест поради убийството на брачна половинка си Пейо Пеев в квартал " Драгалевци " в София.

Четиримесечното дете е мой наследник, уверен съм в това. Не съм го виждал, не знам къде е. С майката не съм се чувал ", сподели някогашният народен представител от " Продължаваме промяната " Велико Минков пред Българска национална телевизия.

Габриела Славова и убитият по нечовечен метод Пейо Пеев подписват брак 3 седмици преди тя да роди второто си дете - 4-месечният Кристиян. По думите на Минков и юристът му Пламен Борисов повода за този сватбен съюз е той да не припознае юридически сина си, а за Пеев - да вижда по-често 6-годишното си дете, което Габриела не му давала да вижда " по странни аргументи " и " достъпът до детето му е лимитиран редовно по гнусен метод за него и детето ".

" Пейо Пеев се ожени за Габриела, с цел да вижда първото си дете ", безапелационен бе той.

По думите на Минков двамата с Пеев спор не са имали. Жертвата е била съгласна, че имената на биологичните татковци би трябвало да участват в актовете за раждане.

Последно Минков среща Габриела и майка ѝ на Нова година, като съумява отдалеко да види и сина си. Двамата са имали " добра връзка " доникъде на бременността на Габриела. След това обаче връзките им се утежняват без причина. До края на бременността Минков се пробва да откри връзка с Габриела.

" Прекарал съм десетки часове с моята психоложка, в които сме коментирали десетки детайлности ", сподели Минков. " Не мога да разясня ", сбит бе той по отношение на това по какъв начин се е стигнало до убийството.

" ДНК резултатите от тестванията за бащинство излизат за 3-4 дни. Но законодателството не е съответно за тези потребности ", изясни адв. Борисов.

Минков и други жертви на сходен вид връзки татковци са се организирали да желаят от законодателните органи да предотвратят сходни проблеми.

Велико Минков е ИТ експерт от 12 години. За малко е народен представител в 47-я парламент от листата на " Продължаваме промяната ", както и самата Габриела Славова. Тогава двамата поддържат връзка, само че нямат политически допирни точки.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР