Мотив за престъпленията са финансови отношения, каза заместник-главният секретар на

...
Мотив за престъпленията са финансови отношения, каза заместник-главният секретар на
Коментари Харесай

Още за зловещите убийства в Лозен - секс и пари са водещите мотиви

Мотив за закононарушенията са финансови връзки, сподели заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев:

" Това младо момиче, предизвикано от него, са правили полови клипчета, които да ги качват в порносайтове против несъмнено възнаграждение и тук е зародило неразбирателство каква сума да получи тя и какви суми да получава надлежно той за цялата активност ". 

Финансови отговорности са в основата и на второто ликвидиране: " Извършителят имал обвързване в размер на 10 000 лв. към убитото момче ", уточни гл. комисар Коцев.

След задържането си Чавдар Бояджиев е признал и за осъществено от него ликвидиране по несъобразителност на 22-годишна жена през април предходната година. Тогава той е бил освободен с мярка подписка. 

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че следствието ще продължи от Столичната дирекция на вътрешните работи поради установени пропуски, поради които бе поискана оставката на началника на 8-о Районно ръководство на полицията.

Ще се ревизира и работата на Районната прокуратура по случая, разгласи заместник-градския прокурор на София Христо Кръстев: " За да се извърши инспекция на активността на проверяващите органи и на прокурорите, които са работили по делото, с цел да се откри дали има някакви пропуски. "

По-рано изпълняващият функционалностите на основен прокурор Борислав Сарафов изиска оставката на Районния прокурор на София Невена Зартова с претекст позволени пропуски в следствието на случая от 2022 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР