Москва ще доведе условията на работа в дипломатическите си мисии

...
Москва ще доведе условията на работа в дипломатическите си мисии
Коментари Харесай

Москва се закани да докара дипломатическите мисии на Вашингтон в Русия до паритет

Москва ще докара изискванията на работа в дипломатическите си задачи в Съединени американски щати и тези на Вашингтон в Русия до " цялостен паритет ". Това предизвести съветският външен министър Сергей Лавров, представен от RT.

Руските управляващи, акцентира министърът, са поискали от американците да създадат по този начин, че общият им брой дипломатически чиновници в Русия да бъде еднакъв на броя на съветските дипломати в Съединени американски щати.

На конференция в Аман, Йордания, Лавров разясни, че в тази група влизат и тези, които работят в съветската задача в Организация на обединените нации, само че добави, че това е обособен въпрос, който не е обвързван с руско-американските връзки.

Според него с това решение Москва демонстрира благосклонност.

Той сподели още, че в този момент съветското държавно управление ревизира изискванията, при които американските дипломатически задачи работят в Русия и назад.

" Ако Съединени американски щати вършат паритета аршин, ние ще доведем тези условия до цялостно сходство с това, което се назовава паритет ", акцентира той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР