Москва се отнася с уважение към нежеланието на френския президент

...
Москва се отнася с уважение към нежеланието на френския президент
Коментари Харесай

Кремъл разкри защо е била голямата дистанция между Макрон и Путин

Москва се отнася с почитание към нежеланието на френския президент Еманюел Макрон да си направи PCR-тест в Русия преди договарянията в понеделник с съветския водач Владимир Путин. Това съобщи пред публицисти представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Песков изясни, че в съответния случай съветският протокол е взел ограничения за отбрана на здравето на президента Путин. Ще напомня, че двамата водачи не се ръкуваха и седяха по време на договарянията на маса с дължина към шест метра.

" В това няма никаква политика. Всички се отнасят с цялостно схващане. Това по никакъв метод не пречи на провеждането на договарянията. Което е най-важното ", увери Песков. Той разяснява и думите на посланичката на Съединените щати в Организация на обединените нации Линда Томас Грийнфийлд, която съобщи, че минските съглашения плануват евакуиране на Русия от Крим. Песков изрази вяра, че въпреки всичко става дума за неволна неточност, само че в това време добави.
свързани новини6420на 10.02.2022
" Настина е явно, че водещите настоящи лица на международната дипломация изпитват проблеми с прочитането на доста късия и пределно ясния текст на Минския комплекс от ограничения ".

Дмитрий Песков изрази разочарованието си от обстоятелството, че вчерашната среща на “нормандската четворка” в Берлин на ниво политически съветници приключи без резултат.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР