МОСКВА (Ройтерс) – Руският президент Владимир Путин каза в четвъртък,

...
МОСКВА (Ройтерс) – Руският президент Владимир Путин каза в четвъртък,
Коментари Харесай

Путин за „лудото изказване на Байдън“: показва защо той е за предпочитане като президент на САЩ

МОСКВА (Ройтерс) – Руският президент Владимир Путин сподели в четвъртък, че „ лудото изявление “ на Джо Байдън демонстрира за какво Кремъл се усеща че за Русия Байдън би бил за предпочитане предстоящ президент на Съединени американски щати пред Доналд Тръмп.

„ Готови сме да работим с всеки президент. Но аз имам вяра, че за нас Байдън е по-предпочитаният президент за Русия и съдейки по това, което той преди малко сподели, аз съм безусловно прав “, сподели Путин пред държавната телевизия с лека усмивка.

„ Не е като да ми каже „ Володя, благодаря ти, отлично, вие доста ми помогнахте ", сподели Путин. „ Вие ме попитахте кое е по-добро за нас. Казах го тогава и към момента мисля, че мога да го повторя: Байдън. “

По-рано Кремъл сподели, че Байдън е обезценил Съединените щати, като е нарекъл Путин „ бясно SOB “ на дарителство в Сан Франциско в сряда.

Руският президент сподели по-рано този месец, че избира Байдън пред Тръмп като президент на Америка, тъй като Байдън е „ по-опитен “ и „ предвидим “.

(Репортаж от Луси Папахристу; Редактира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР