Москва призова Вашингтон за съвместна работа за регулиране на ситуацията

...
Москва призова Вашингтон за съвместна работа за регулиране на ситуацията
Коментари Харесай

Москва призова Вашингтон да си сътрудничат за Венецуела

Москва прикани Вашингтон за взаимна работа за контролиране на обстановката във Венецуела. За това се загатва в известие на Външното министерство на Русия, заяви ТАСС.

" Призоваваме Съединени американски щати да се замисли и вместо да вкарва забрани към задграничните компании и банкови преводи, най-сетне да стартира взаимна работа под егидата на Организация на обединените нации да спомага за стабилизация на обстановката във Венецуела на основата на правилата на интернационалното право ", обявиха от външното министерство на Русия.

От ведомството също означиха, че глобите на Съединени американски щати към " Еврофинанс Моснарбанк " към Венецуела са нелегитимни.

" Вашингтон още веднъж реши да прибегне към наказания, като включи на този стадий в черния лист на съветска банка, която дава опция на държавното управление на Венецуела за естествена работа с задгранични сътрудници.
Определяйки венецуелския водач Николас Мадуро за " противозаконен " началник в Съединени американски щати не помнят освен за това, че той е законно определеният президент на суверенна страна, само че и за това че решенията за глобите са нелегитимни и са признати отвън рамките на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации ", осведомиха от дипломатическото ведомство. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР