Москва констатира, че нечия видима ръка се опитва да добави

...
Москва констатира, че нечия видима ръка се опитва да добави
Коментари Харесай

Песков: Нечия видима ръка се опитва да добави антируски елементи към протестите в Грузия

Москва установи, че нечия " забележима ръка " се пробва да добави антируски детайли към обстановката в Грузия, макар че мотивът за митингите в страната няма отношение към Русия, сподели пред публицисти представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от съветски медии.

" Ситуацията, която послужи като мотив за тези национални митинги, няма никакво отношение към Русия. Наред с това виждаме нечия ръка - не можем да кажем " невидима ", тя е изцяло забележима, тъй като виждаме от кое място грузинската президентка се обръща към своя народ, тя се обръща към грузинците и грузинките не от Грузия, а от Америка - и тази забележима ръка усърдно се пробва да добави тук антируски детайли ", сподели Песков.

Говорителят на Кремъл означи, че на фона на обстановката в Грузия съществува риск от провокации във връзка с Абхазия и Южна Осетия. Предвид тези условия Москва " доста деликатно и с огромно безпокойствие " следи какво се случва в Грузия.

Песков акцентира, че Русия не се намесва във вътрешните работи на Грузия и означи, че в Кремъл са видели решението за отдръпване на противоречивия законопроект за " задграничните сътрудници ", който провокира митингите, осведоми Българска телеграфна агенция.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР