Москва изпълни изцяло задълженията си за унищожаване на запасите от

...
Москва изпълни изцяло задълженията си за унищожаване на запасите от
Коментари Харесай

Русия твърди, че сътрудничи с ОЗХО, обвини Лондон в русофобия

Москва извърши напълно отговорностите си за заличаване на запасите от химическо оръжие. Това съобщи в петък представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от ТАСС. Тя направи изказването като коментар на изявление от английския министър на защитата Бен Уолъс.

" Бих желала да отбележа, че Русия извърши напълно своите отговорности за заличаване на запасите от химическо оръжие в страната и процесът беше приключен преди три години под надзора на Организацията за възбрана на химическото оръжие () ", означи тя. В същото време, според Конвенцията за химическо оръжие, Русия продължава да получава инспекции на ОЗХО. Не са открити нарушавания ", акцентира Захарова.
 Русия наложи наказания на Европейски Съюз по случая с Навални
Русия наложи наказания на Европейски Съюз по случая с Навални

Руската страна, настояща въз основата на взаимност, реши да разшири листата

Британският министър на защитата Бен Уолъс съобщи по-рано в изявление за Daily Telegraph, че Обединеното кралство желае да има положителни връзки с Русия, само че това няма да е елементарно след случая в.

Москва е озадачена от изказванията на Уолъс, сподели още Захарова.

Според нея Лондон продължава да прибягва до неоснователни обвинявания, с цел да окаже напън върху Русия и да разпалва русофобски настроения в английското общество.

Захарова уточни, че крайната цел на тези дейности е да оправдаят нападателната политика на като цяло и по-специално във Англия.

Припомняме, че Сергей Скрипал претърпя опит за отравяне на 4 март 2018 година. Според Лондон, Скрипал и щерка му Юлия с вещество " Новичок " в град Солсбъри.

Руският президент Владимир Путин подреди на военното министерство на Русия да реагира неотложно на разполагането на ракети от западните страни покрай съветските граници , в случай че възникне такава нужда.
 Русия прекратява авиовръзките с Англия
Русия прекратява авиовръзките с Англия

Заради новия вариант на ковид на Острова

По време на заключителния конгрес на съветското военно ведомство за годината Путин отбелязал " непрекъснатия " темперамент на военните действия на НАТО, оплаквайки обстоятелството, че по-специално Съединени американски щати са се отказали от няколко интернационалните контракта, като по този метод са влошили световните системи за надзор на оръжията.

Русия неведнъж е засичала наличието на военни кораби на НАТО, в това число кораби с крилати ракети, в непосредствена непосредственост до териториалните води на Русия, което утежни така и така обтегнатите връзки сред Москва и западния боен алианс.

Международният контролен орган за химическо оръжие съобщи, че е подготвен да изпрати специалисти , които д а оказват помощ на Русия по делото на опозиционния водач Алексей Навални , който съгласно Германия е токсичен с интернационално неразрешен нервозен сътрудник.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР