Москва иска да се запознае със стратегията за изтегляне на

...
Москва иска да се запознае със стратегията за изтегляне на
Коментари Харесай

Захарова: Вашингтон се изтегля от Сирия, за да остане там

Москва желае да се запознае със тактиката за евакуиране на американските военнослужещи от Сирия, която все още остава незнайна за интернационалната общественост. Това съобщи представителят на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова, съобщи TACC.
Съгласно думите ѝ, в Москва остава убеждението, че Вашингтон „ се изтегля от Сирия, с цел да остане там. Бихме желали да се срещнем с формалната тактика. Струва ни се, че интернационалната общественост има право да знае по какъв начин и в какви периоди Съединени американски щати ще се изтеглят “, означи още съветският посланик, написа организация " Фокус ".
„ Не мога да споделя увереността, че те напущат, тъй като не сме видели формалната тактика. Ние виждаме единствено комбинация от изказвания, послания в обществените мрежи, промени и потвърждения. И всичко това единствено през последните седмици “, продължи представителят на Министерство на външните работи на Русия.
Захарова акцентира, че в случай че се потвърдят желанията на Вашингтон за евакуиране на войските му от Сирия, това ще бъде стъпка в позитивна посока, защото пребиваването им в републиката е нелегално.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР