Москва е тъмната страна на силата, а Украйна има нужда

...
Москва е тъмната страна на силата, а Украйна има нужда
Коментари Харесай

Люк Скайуокър: Москва е тъмната страна на силата, а Украйна има нужда от повече дронове

Москва е тъмната страна на силата, а Украйна има потребност от повече дронове ". Това съобщи артистът, изиграл емблематичната роля на Люк Скайуокър в сагата " Междузвездни войни ".
 
Джедаят Марк Хамил бе определен за дипломат на плана United24, ръководен от украинското държавно управление, оповестява " Гардиън ". Хамил имаше виртуална среща с президента Володимир Зеленски, в която бе оповестено присъединяване му в акцията " Армия от дронове ".
 
Тя набира средства за покупка и поддръжка на дронове за украинската войска. Към момента Украйна има 986 безпилотни летателни апарати на обща стойност 51,8 млн. $.

" Светлината ще победи тъмнината. Вярвам в това, нашият народ има вяра в това ", сподели президентът Володимир Зеленски на американския артист. Хамил написа в своя профил в Twitter, че за него е чест да получи тази задача.
 
Запитан от кореспондентката на Би Би Си Лора Кюнсберг за паралела сред паметните филми, в които взе участие, и актуалната война, той разяснява: " Зеленски направи отпратка към филмите и не е мъчно да се схвана за какво.
 
" Междузвездни войни " са приказка за деца, а приказките са поучителни истории за борбата на положителното против злото, в които положително и зло са ясно дефинирани. Не е мъчно да си представиш Русия като злата империя, нападаща суверенна страна ".
 
Други звезди – в това число групата Imagine Dragons и певицата и актриса Барбра Стрейзънд – също бяха посочени като посланици на платформата.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР