Московското метро казва, че е наело първите жени машинисти, откакто

...
Московското метро казва, че е наело първите жени машинисти, откакто
Коментари Харесай

Московското метро разреши на жени да управляват влаковете

Московското метро споделя, че е наело първите дами машинисти, откогато предходната година бяха отстранени спорните правила, забраняващи дамите да заемат избрани работни места, съобщи БГНЕС.
приветстваха „ първите машинисти на електрическите влакове на [Московското метро] в неделя, като оприличи случилото се на нова епоха.
 Москва без нови ограничавания за Нова година Москва без нови ограничавания за Нова година
Московските управляващи няма да постановат спомагателни ограничавания за новогодишните празници. Това съобщи кметът на столицата Сергей Собянин прочие..
Дванадесет дами се причислиха към мрежата в съветската столица на 1 януари 2021 година
Московското метро спря да наема дами за машинисти при започване на 80-те години. Последната жена, на която беше поверено ръководството на трен в метрото, напусна през 2014 година
Професията беше добавена към лист с работни места, които изискват или са рискови за дамите.
Тя обаче беше отстранена от този лист - дружно с работни места, в това число водачи на камиони и шкипери на кораби - откакто огромна част от физическите аспекти на позицията станаха автоматизирани.
 Властите на Москва не виждат края на борбата с COVID-19 Властите на Москва не виждат края на борбата с COVID-19
Заместник-кметът на Москва Анастасия Ракова съобщи, че към момента не се вижда завършек на битката с пандемията от ковид, съобщи ТАСС, ц...
В взаимно изказване в неделя кметът на Москва Сергей Собянин и транспортният отдел на града обявиха, че 12 от 25 дами, включили се към мрежата, са приключили образованието си, получили са разрешителни и са подготвени да " вземат първите пасажери ".
Жените машинисти имат опция да избират униформата, в която се усещат най-удобно, според от това " с какво им е по-удобно да карат влака - в пола или в панталон ", се прибавя в изказването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР