Московските власти удължиха режима на самоизолация в столицата до 31

...
Московските власти удължиха режима на самоизолация в столицата до 31
Коментари Харесай

Удължиха карантината в Москва до края на месец май

 Московските управляващи удължиха режима на самоизолация в столицата до 31 май, написа БГНЕС. Всички предприятия в областта на услугите, търговията, образованието, културата и спорта, които в този момент са затворени в Москва, ще останат по този начин до 31 май, съобщи столичният кмет Сергей Собянин.

" Временните ограничавания за действието на търговията, публичното хранене, услугите, културата, образованието, спорта и други непроизводствени промишлености, както и режимът на самоизолация на жителите ще бъдат удължени до 31 май 2020 година ", написа кметът в блога си.

Собянин означи, че е рано да се отварят заведения за хранене, театри и спортни уреди.

" Само служащите, чието наличие в работилници, офиси и на строителни площадки е належащо по софтуерни аргументи, могат да се върнат на работните места ", предизвести кметът на Москва.

От 29 март в столицата е въведен режим на самоизолация за всички поданици. Напускането на дома е позволено единствено в случаите на наеобходимост от незабавна здравна помощ и други закани за живота и здравето, пътешестване до работа, извършване на покупки в най-близкия магазин, разходка на животни на разстояние не повече от 100 м от вкъщи, изхвърляне на боклука. От 22 април пътуването в градския превоз е допустимо единствено с съществуването на дигитален пропуск с прикрепена към него транспортна или обществена карта, като инспекцията на пропуща се прави автоматизирано.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР