Московски съд наложи запор на парцел с къща на брега

...
Московски съд наложи запор на парцел с къща на брега
Коментари Харесай

Московски съд арестува вила и скъпи вещи на популярен руски журналист

Московски съд наложи запор на имот с къща на брега на Финския залив, благосъстоятелност на журналиста Александър Невзоров, който е упрекнат по наказателно дело за дискредитиране на съветската войска. Това оповестиха за РИА Новости от пресслужбата на съда.

Както означи прессекретарят, решението за запор на имуществото на Невзоров в Санкт Петербург е взето от съда на 18 май. Това те назовават краткотрайна мярка при положение, че Невзоров бъде измамен под отговорност по наказателно дело.

Журналистът разяснява правосъдното решение в своя телеграм канал по този начин. " О, съветската Темида тропна с крайник. Тя се надува. Но краката на съветската Темида, които бяха криви, такива си и останаха. Тя тропа яростно с крайник, а в действителност е занимателно ", написа Невзоров.

По думите му „ под арест “ са сложени вила, „ доста скъпи движимости “, „ остарял жребец, живеещ в мир ", куче и книги. Въпреки това, „ спрямо мерзостите, разрушенията и кланетата, които прави путинизмът в Украйна, това е напряко нищо “, прибавя Невзоров.

В момента Александър Невзоров се намира зад граница, само че остава причастен към всичко, което става в Украйна и Русия, както и какво се случва с режима на Путин.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР