Мощна младежка енергия, модерно звучене, авторска музика и текст -

...
Мощна младежка енергия, модерно звучене, авторска музика и текст -
Коментари Харесай

Мощна младежка енергия се влива в Бургас и морето с конкурса за млади таланти

Мощна младежка сила, съвременно звучене, авторска музика и текст - това ще предложи новият формат за млади реализатори към обичайния конкурс " Бургас и морето ".
18 участници - 16 самостоятелни реализатори и две групи, се показаха пред звездното жури в събота в Културен дом на НХК.
Всеки от тях извърши по правилник една авторска ария и един кавър.
Кандидатите за музикална популярност демонстрираха уменията си пред високо професионално жури - с ръководител доцент Дарияна Куманова - доцент в Академията на Сан Ремо, притежател на музикално учебно заведение в Милано и експерт с интернационално самопризнание, Антонио Вандони - артистичен музикален шеф на Radio Italia Solo Musica Italiana и Radio Italia TV и поп изпълнителите Михаела Маринова и Стефан Илчев. Онлайн се включи в кастинга Христин Стрижлев - ръководещ съучастник в „ Радиоплей медия ” АД - притежател на „ БГ радио “, „ Радио 1 “, „ Радио 1 рок “, Радио „ Енерджи “, радио и телевизия „ Сити “, „ Нова “, „ Нова нюз “, „ Вероника “ и други
" Изключително сме въодушевени, че нещо огромно ще се случи това лято в Бургас. Още първите два часа ни дадоха това уверение- мощна сила, гений, страст ". Това съобщи доцент Дарияна Куманова на брифинг с публицисти. Тя показа, че новият конкурс е с фокус върху модерното звучене, а не естрадното, и концепцията е, да се подтикват младите български реализатори да творят, да основават песни с упоритост, капацитет и алтернатива да се трансфорат в шлагери отвън границите на България.
Според Антонио Вандони, който както самичък показа обикаля света да търси гении, в Бургас е видял млади създатели, които могат да покоряват подиуми.
Отлични усещания от изпълнителите, които се явиха на кастинга, споделиха и Стефан Илчев и Михаела Маринова.
" Очаква ни мощна вечер с младите гении на " Бургас и морето ". Очакваме журито да разгласи избора си до два дни. Целта на новия формат е да запази марката “Бургас и морето ”, само че и да обогати наличието й ", съобщи по време на брифинга зам.-кметът по " Култура и вероизповедания " Диана Саватева.
Тя поздрави участниците и журито от името на кмета Димитър Николов.

Наградният фонд за спечелилия в новия конкурс е 10000 лева

В рамките на тази сума спечелилият получава професионален звукозапис в студио, правене на видео, радио, телевизионна и онлайн реклама, обясни шефът на Оперативна програма „ Летен спектакъл, фестивали и концерти “ Димитър Маджаров.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР