Мощен циклон премина през Германия, Чехия и Полша, вече има

...
Мощен циклон премина през Германия, Чехия и Полша, вече има
Коментари Харесай

Ураган вилнее в Централна Европа, има жертви

Мощен циклон мина през Германия, Чехия и Полша, към този момент има данни за петима починали.

В Чехия паднали дървета убиха жена край град Терлик, в централната част на страната, а също възрастен мъж североизточно от Прага. В Полша пък водач почина по пътя край североизточния град Шчечин, откакто колата му се вряза в прекършен клон на дърво.  

Новите две жертви са от Полша, само че и от Германия. В полския град Ополе водач на кола почина, откакто клон на дърво се срути от горната страна му. В Германия 63-годишен мъж, който спал в колата си в приморски къмпинг, се удавил, до момента в който бягал от придошлата вода.

В Германия един човек е ранен съществено при рухване на строително скеле. Покривът на жилищна постройка е бил отвеян, изкоренени са дървета, написа Vesti.bg.

Противопожарните служби оповестиха, че са получили над 100 незабавни повиквания сред 4 и 7 часа сутринта локално време, и приканиха всичките си доброволни сътрудници. Ограниченията в транспортните връзки засягат Берлин, Хамбург и още шест федерални провинции. В самия Берлин е оповестено изключително състояние, по паника са вдигнати всички подразделения на пожарната защита.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР